Burritos Z Soczewicy

Burrito z soczewicy może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Sprawdza się jako tanie danie główne. Mieszanka mąki tortille, soczewica, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {38 Power Foods} Burritos z soczewicy, grzybów i jarmużu, Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy, oraz Najlepsze Burrito Dla Dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić soczewicy w 4 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu 20 minut lub do miękkości; odcedzić, zastrzegając 1 szklanka płynu.
Podsmażyć cebulę i paprykę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać z soczewicą i serem. Łyżka mieszanki równomiernie w dół środka każdej tortilli, i zwinąć.
Umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Przynieś 3/4 szklanki reserved liquid, sos pomidorowy, kminek i sos taco do wrzenia w rondlu. Wymieszać razem pozostałą 1/4 szklanki zarezerwowanego płynu i skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Wymieszać w mieszaninie sosu i gotować na średnim ogniu, często mieszając, 10 protokół.
Piec w 350 przez 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać z pożądanymi dodatkami.