Burritos z ryżem i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bean ' n ' Rice Burritos, The Best Ever Bean & Rice Burritos, oraz Burritos z ryżem i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zawiń tortille w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Na patelni, ciepły olej na średnim ogniu. Podsmaż cebulę przez 3 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.