Burrito z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Na $2.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz krem z rosołu, tortille z mąki, polewy: pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Burritos Z Kurczaka, Burritos Z Kurczaka, oraz Burritos Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Połącz kurczaka, 1/2 szklanki salsy i śmietany w dużej misce. Łyżka mieszanki kurczaka równomiernie na tortille. Złóż boki i zwinąć, burrito stylu, umieścić w ungreased 13" X9 " naczynia do pieczenia. Zmiksować zupę i pozostałą jedną filiżankę salsy; polać burritos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Zęby Przyrodzenia
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posypać serem i piec 5 Więcej minut lub aż ser topi. Posmarować pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.