Burritos z jęczmienia, czarnej fasoli i kukurydzy

Burritos z jęczmienia, czarnej fasoli i kukurydzy
Przepis jęczmień, czarna fasola i kukurydziane Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 380 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, kolendrę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kukurydza, czarna fasola i pieprz Jack Burritos, Sałatka Z Czarnej Fasoli, Kukurydzy I Jęczmienia, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 11 składników w kuchence elektrycznej 3-do 4-quart; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny lub aż jęczmień będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać w 1/4 szklanki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 2/3 szklanki mieszanki jęczmienia w dół środka każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
JęczmieńJęczmień
3
Posypać 1 1/2 łyżki sera; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
4
Umieść 1 szklankę sałaty na każdym z 8 talerzy; na wierzch każdy z 1 burrito. Łyżka 1 łyżka salsy i 1 łyżka kwaśnej śmietany na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SałataSałata
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
W razie potrzeby posypać dodatkową kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn