Burritos z indyka z salsą i kolendrą

Burritos z indyka z Salsanem i kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 590 kalorii, 42g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka tortilli z mąki burrito, zakupiona Salsa palona ogniem, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa, Burritos z indyka ze świeżymi owocami Salsa, oraz Serowe indycze farsze Burritos z pikantną salsą żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę; smażyć do miękkości i złoty, o 15 protokół.
Dodać indyka, salsa, i kminek; mieszać do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać z serem i kolendrą; obficie doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Praca z 1 tortilla na raz, ciepło tortilla bezpośrednio nad płomieniem gazowym o średniej wysokości (lub na suchej patelni na średnim ogniu) aż ciepłe, zmiękczone, i rumiane w miejscach, o 30 sekund na stronę.
Umieść tortillę na powierzchni roboczej. Łyżka 1 szklanka ciepłej mieszanki indyka wzdłuż środka tortilli; złóż boki na nadzieniu, a następnie zwiń tortillę, aby zamknąć nadzienie.
Umieść burrito szew stronie w dół na blasze do pieczenia, i umieścić w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.