Burritos z indyka z salsą i kolendrą

Burritos z indyka z salsą i kolendrą
Burritos z indyka z Salsanem i kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 590 kalorii, 42g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka tortilli z mąki burrito, zakupiona Salsa palona ogniem, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa, Burritos z indyka ze świeżymi owocami Salsa, oraz Serowe indycze farsze Burritos z pikantną salsą żurawinową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i paprykę; smażyć do miękkości i złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
4
Dodać indyka, salsa, i kminek; mieszać do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać z serem i kolendrą; obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
KminekKminek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
6
Praca z 1 tortilla na raz, ciepło tortilla bezpośrednio nad płomieniem gazowym o średniej wysokości (lub na suchej patelni na średnim ogniu) aż ciepłe, zmiękczone, i rumiane w miejscach, o 30 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieść tortillę na powierzchni roboczej. Łyżka 1 szklanka ciepłej mieszanki indyka wzdłuż środka tortilli; złóż boki na nadzieniu, a następnie zwiń tortillę, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
8
Umieść burrito szew stronie w dół na blasze do pieczenia, i umieścić w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn