Burritos z czarnej fasoli i warzyw
Przepis czarna fasola i warzywne Burritos jest gotowy w około 41 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 87 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ostry sos, sok z limonki, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burritos Z Czarnej Fasoli, Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, Ciepłe 2 łyżki. olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, paprykę i czosnek, posypać solą i gotować, mieszając, aż warzywa zmiękną, 6 do 8 minut.
Połącz fasolę, kolendrę, sok z limonki, ostry sos, w razie potrzeby i 1 łyżkę. oliwa z oliwek w średniej misce. Smak i doprawić solą.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Jeden na raz, dodać tortille i niech gotować 1 do 2 protokół zmiękczyć, przewracając raz.
Rozłóż 1/4 mieszanki cebuli (około 1 szklanki) wzdłuż środka każdej tortilli. Wierzch z mieszanki fasoli (około 1/2 szklanki) i 1/4 sera. Złóż boki i zwinąć mocno. Powtarzam.
Pokrój burrito na pół i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.