Burrito śniadaniowe Rise and Shine
Burrito śniadaniowe Rise and Shine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2180 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, jajka, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gofry Rise-and-Shine, Rise and Shine Juice, oraz Muffinki Rise ' N Shine.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Fasolę rozgrzać w średnim garnku z sosem. Odstawić.
Podgrzać nieprzywierającą dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i jajka. Za pomocą szpatułki, gotować i mieszać, aż jajka są jajecznicy. Doprawić solą i pieprzem.
Do jajek dodaj czarną fasolę i warzywa
W dolnej części tortilli rozprowadzić masę jajeczną; na wierzchu posmarować serem. Złóż zewnętrzne 1/2-calowy lewej i prawej stronie tortilla w. Pomoże to utrzymać nadzienie w środku, gdy rozwiniesz tortillę w burrito.
Przeciąć na pół i cieszyć się natychmiast.
Jeśli obsługujesz tłum, zawiń każde burrito w folię, aby utrzymać ciepło, lub ogrzać gotowe burrito w piekarniku przez 5-10 minut
Zawiń każde burrito w plastikową folię, a następnie zaznacz Na Zewnątrz, jeśli składniki się różnią.
Umieść w torbie z zamkiem błyskawicznym w zamrażarce, usuń nadmiar powietrza i szczelnie zamknij i zamrozić. Gdy będziesz gotowy do jedzenia, wyjmij burrito z zamrażarki, wyrzuć plastikową folię.Zawiń burrito w ręcznik papierowy i kuchenka mikrofalowa na 1 1/2-2 minuty, lub do gorąca. Smacznego!
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.