Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Burrito ze stekiem z flanki. Ten przepis zawiera 2 porcje z 442 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, stek wołowy, czarną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Stek Z Flanki, Stek Z Flanki, oraz Stek Z Flanki.
Instrukcje
1
Posyp stek solą i pieprzem. Na małej patelni pokrytej sprayem do gotowania gotuj stek na oleju na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Stek
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
2
Cienko pokrój stek w poprzek ziarna; umieść środek każdej tortilli. Na wierzch z ryżem, awokado, fasolą, śmietaną, salsą, cebulą i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Burrito. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.