Burrito Wieprzowe Picadillo
Przepis Picadillo wieprzowe Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 38 minut. Na 1,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać rodzynki, kolendra, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikadillo wieprzowe, Pikadillo Wieprzowe, oraz Wieprzowina Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Posypać kminkiem, solą i cynamonem; dobrze wrzucić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; gotuj 3 minuty; od czasu do czasu mieszaj.
Dodać mieszankę wieprzową; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać salsę i rodzynki; dusić na małym ogniu 5 minut lub aż wieprzowina traci różowy kolor i sos jest gęsty.
Zdjąć z ognia; wymieszać migdały, ser, i kolendry.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki wieprzowej na każdej tortilli; zwinąć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.