Buridda liguryjska (Włoski gulasz rybny)

Buridda liguryjska (Włoski gulasz rybny)
Liguryjska Buridda (Włoski gulasz rybny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4748 kalorii, 517g białka, oraz 248 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 53,1 zł za porcję. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory śliwkowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na bazie ciężkiej lub naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać marchewkę, cebulę, tymianek i czosnek i smażyć delikatnie na małym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać pomidory i bulion rybny.Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem i odrobiną cukru.Mieszankę pomidorową przykryć kartuszem (pokrywką wykonaną z papieru do pieczenia) i dusić bardzo delikatnie przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Stado RybStado Ryb
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
4
Dodaj w Żabnicy, kalmary, krewetki królewskie, bas i małże i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, aż ryby i owoce morza jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
KałamarnicaKałamarnica
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać Buridda na kromki tosty czosnek włoski chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn