Liguryjska Buridda (Włoski gulasz rybny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4748 kalorii, 517g białka, oraz 248 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 53,1 zł za porcję. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory śliwkowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na bazie ciężkiej lub naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać marchewkę, cebulę, tymianek i czosnek i smażyć delikatnie na małym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodać pomidory i bulion rybny.Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem i odrobiną cukru.Mieszankę pomidorową przykryć kartuszem (pokrywką wykonaną z papieru do pieczenia) i dusić bardzo delikatnie przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Stado Ryb
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Dodaj w Żabnicy, kalmary, krewetki królewskie, bas i małże i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, aż ryby i owoce morza jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać Buridda na kromki tosty czosnek włoski chleb.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.