Burgery Z Wołowiną Fasolową

Burgery Z Wołowiną Fasolową
Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić burgery z wołowiną fasolową w domu. Ten przepis służy 6 osobom. Ta przystawka zawiera 258 kalorii , 11 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka musztardy, szpinaku, cebuli i pomidorów, zielonej cebuli i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 43% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to burgery z wołowiną i czarną fasolą , burgery z wołowiną i czarną fasolą oraz grillowane burgery z wołowiną i fasolą .

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj wodę. Wymieszać z bulgurem. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości. W robocie kuchennym wymieszaj fasolę, cebulę, musztardę i czosnek. Przykryj i pulsuj aż do wymieszania. Wymieszaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
BulgurBulgur
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W dużej misce połącz jajko, kaszę bulgur i fasolę. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą smaż placki na oleju partiami przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160° i sok będzie klarowny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać w bułkach ze szpinakiem, cebulą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje ulubione dania Burger. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Vampire Merlot z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Wampir Merlot
Wampir Merlot
gładkie, średnio treściwe, ze świeżym aromatem czarnej wiśni i nutą przypraw ziołowych. leżakowany w dębie, nasz merlot rozwija w piwnicy pełne wdzięku aromaty owocowe, uzupełnione subtelnymi odcieniami wanilii i tostów z dębu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn