Burgery Z Soczewicy

Burgery Z Soczewicy
Przepis hamburgery z soczewicy może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 41 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, soczewicę, brązowy ryż o krótkim ziarnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Burgery Z Soczewicy, Burgery Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery Z Czerwonej Soczewicy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Szczotkuj wierzchołki grzybów z 2 łyżkami. olej. Pieczarki pieczone, przewracając raz, do miękkości i rumiane, o 20 protokół.Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i seler gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać z soczewicą i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie mushy, 67 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Odcedzić, następnie rozłożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Przenieść mieszaninę soczewicy do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj brązowy ryż i wrzucić delikatnie połączyć dobrze. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Umieść 4 grzyby na talerzach. Łyżka około 1 szklanki soczewicy nadzienie na każdym; dodać polewy do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SoczewicaSoczewica
8
Miejsce pozostałe 4 grzyby na górze ' hamburgery.'
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn