Burgery Z Soczewicy
Przepis hamburgery z soczewicy może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 41 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, soczewicę, brązowy ryż o krótkim ziarnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Burgery Z Soczewicy, Burgery Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
Szczotkuj wierzchołki grzybów z 2 łyżkami. olej. Pieczarki pieczone, przewracając raz, do miękkości i rumiane, o 20 protokół.Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i seler gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać z soczewicą i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie mushy, 67 protokół.
Odcedzić, następnie rozłożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić.
Przenieść mieszaninę soczewicy do średniej miski.
Dodaj brązowy ryż i wrzucić delikatnie połączyć dobrze. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny
Umieść 4 grzyby na talerzach. Łyżka około 1 szklanki soczewicy nadzienie na każdym; dodać polewy do wyboru.
Miejsce pozostałe 4 grzyby na górze ' hamburgery.'