Burgery z serem pleśniowym z grillowanym ananasem
Burgery z serem pleśniowym z grillowanym ananasem to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser athenos, rozdarte warzywa sałatkowe, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hamburgery krewetkowe Teriyaki z grillowaną salsą ananasową, bekonem i serem pleśniowym, Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym, oraz Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Uformuj mięso na cztery paszteciki. Grill 5 do 6 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Tymczasem na grillu ułożyć plastry ananasa i bułki, ścięte boki w dół. Grill ananas 1 do 2 min. z każdej strony lub do ogrzania i bułki 1 do 2 min. lub do lekko tosty.
Umieść 1/3 szklanki sałatki na dolnej połowie każdej bułki; top z 2 plastrami pomidora, 1 burger, 1-1/2 łyżki. ser i 1 plasterek ananasa. Przykryć górną połówką bułek.