Burgery Z Serem Fast Food
Fast Food Cheese Burgers to danie główne, które serwuje 4. Za $2.45 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 33g białka, oraz 20g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 18 minut. 43 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką amerykański ser, mieloną wołowinę, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tuńczyk Fast Food Topi Się, Essentials: Fast Food, Bittman ' s Way, z krewetkami, oraz Soczewica bolońska z " jedz: mała Księga Fast foodów.
Instrukcje
Podziel mieloną wołowinę. Uformuj 4 placki i dopraw solą i pieprzem.
Umieść na patelni spryskanej nieprzywierającym sprayem do gotowania na średniej wysokości i gotuj placki 3 minuty z każdej strony. W ostatniej chwili gotowania posyp placki mięsne serem, aby się stopiły.
W małej misce wymieszaj ketchup, śmietanę i majonez i rozłóż połowę na bułkach hamburgerowych, a resztki zachowaj na sos do maczania frytek.
Ułóż hamburgery na bułkach i posyp sałatą i piklami.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Cheeseburger w menu? Spróbuj połączyć się z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Northstar Columbia Valley Merlot z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Northstar Columbia Valley Merlot]()
Northstar Columbia Valley Merlot
Moc i Finezja przychodzą na myśl podczas degustacji tego wina. Duża struktura z gładkimi taninami i pięknymi dębowymi smakami w wykończeniu. Dojrzała śliwka i skoncentrowane ciemne dojrzałe owoce, takie jak malina, jeżyna i wiśnia, eksplodują w ustach. Opierając się na zamiłowaniu stanu Waszyngton do Merlotów o bogatej, elastycznej fakturze, głębi i strukturze, Northstar wyprodukował swoje pierwsze wino w 1994 roku. Nasza jest ciągłą eksploracją odmiany winogron Star w Waszyngtonie. Ilości są bardzo ograniczone, ale jeśli kochasz Merlot, uważamy, że warto poszukać tego wina.