Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim

Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić w domu Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i Szwajcarią. Za 5,64 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 51g tłuszczu i w sumie 768 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pomidorów winorośli, młodego szpinaku, mieszanki przypraw do steków lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Podobne przepisy to Gorące Hawajskie burgery (Spam, ananas, Szwajcarski i Sriracha Mayo), Cabernet-balsamiczne burgery ze smażonymi grzybami i cebulą, oraz Polędwiczki z polędwicy z chrupiącym boczkiem i kremowym majonezem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Smaż cebulę na małej patelni na umiarkowanym ogniu przez 3 do 5 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połącz mięso z sosem Worcestershire,
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Smażona mieszanka przypraw do cebuli i steków lub sól i pieprz. Uformuj 4 duże placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Skrop placki odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Szybko opiekaj podzielone bułki, a następnie dodaj hamburgery do patelni grillowej lub patelni. Grilluj lub smaż hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio dobre wysmażenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podgrzej małą lub średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj trochę oleju i grzybów. Dopraw grzyby odrobiną soli i pieprzu i smaż do miękkości, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
8
Zdjąć z ognia.
9
Ułóż grzyby na hamburgerach tuż przed wyjęciem ich z grilla lub z patelni. Złóż każdy plasterek sera szwajcarskiego na pół i odpocznij na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść luźny namiot z folii aluminiowej na hamburgerach i wyłącz ogrzewanie pod patelnią lub grillem. Pozwól, aby ser zaczął się topić na grzybach i hamburgerach, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Połącz balsamiczny, majonez i gruboziarnisty czarny pieprz w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
12
Aby złożyć, umieść hamburgery z grzybami i szwajcarskim serem na dnie bułki. Slather szczyty bułeczek z balsamicznym majonezem z czarnego pieprzu i szpinakiem dla dzieci. Ustaw blaty burgerów na miejscu i podawaj z pokrojonymi w plasterki dojrzałymi pomidorami winorośli, skropionymi olejem, doprawionymi solą i pieprzem oraz przyozdobionymi szalotkami. Ułóż krążki cebuli i porcję sosu do maczania wzdłuż boku. Na napoje spróbuj czarno-białych mrożonych koktajli-mniam!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Cupcake Vineyards Merlot. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Cupcake Vineyards Merlot
Cupcake Vineyards Merlot
Pozyskiwany z winnic na środkowym wybrzeżu Kalifornii, nasz Merlot jest eleganckim wyrazem winogron. Pełne, ale gładkie wino pokazuje aromaty dojrzałej śliwki, czerwonych porzeczek ze smakami jagód i czerwonych wiśni, które ewoluują w dekadencki poziom kakao, przypraw i espresso.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn