Burgery z kurczaka Buffalo z sosem z sera pleśniowego
Burgery z kurczaka Buffalo z sosem z sera pleśniowego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,19 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. 112 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, ser o obniżonej zawartości tłuszczu kruszy się, zmielony kurczak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Buffalo Blue Cheese Chicken Burgers, Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka, oraz Burgery z kurczaka Buffalo z pikantnym serem pleśniowym seler Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Wymieszać śmietanę, niebieski ser, i sos Worcestershire razem w małej misce; odstawić.
Wymieszać zmielony kurczak, 1/4 szklanki gorącego sosu, sól selera, przyprawa do drobiu, papryka i pieprz cayenne razem w misce do mieszania, aż równomiernie wymieszać. Formować na cztery 3/4-cala-grube paszteciki.
Gotować hamburgery z kurczaka na rozgrzanym grillu 6 do 7 minut, aż dobrze oznaczone. Spray niegotowane górnej części hamburgera z gotowania sprayu, i odwrócić hamburgery nad.
Umyj gotowaną stronę z 1 łyżką gorącego sosu i kontynuuj gotowanie, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, o 5 minut więcej. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Aby złożyć hamburgery, umieść liść sałaty na każdym dnie rolki. Top z burger patty, następnie łyżka na 2 łyżki sosu z sera pleśniowego, i 2 łyżki selera.
Umieść górę rolki na górze, aby zakończyć kanapkę.