Burgery z indyka żurawinowego, podawane z kukurydzą na kolbie z masłem szczypiorkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj Burgery z indyka żurawinowego, podawane z kukurydzą na kolbie z masłem szczypiorkowym. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 850 kalorii, 46g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu, szczypiorek ostrza i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosto z ogrodu Burgery z indyka podane z pokrojonymi pomidorami i maślanką dressing Ranch, Masło szczypiorkowe do grillowanej kukurydzy, oraz Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz indyka, jabłko, cebulę, seler, przyprawę do drobiu, sól i pieprz w misce i uformuj na 4 duże paszteciki. Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane