Burgery z indyka zawinięte w sałatę z kozim serem

Przepis sałata-owinięte indyka hamburgery z kozim serem może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 586 kalorii, 42g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka SOS tysiąca wysp, ząbki czosnku, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałata Zawinięta Teriyaki Indyk Hamburgery, Grillowane Burgery z indyka z serem kozim, oraz Burgery z indyka z kompot jagodowy i kozim serem.
Instrukcje
Właśnie skończyłem wczoraj jechać do Hillsboro w Oregonie z Los Angeles i jestem zmęczony! Wiedziałem, że podróż będzie wyczerpująca, więc próbowałem zaopatrzyć się w białko poprzedniej nocy. Chciałem zrobić coś z mielonym mięsem z indyka, ponieważ był na sprzedaż w supermarkecie, a także miałem trochę koziego sera w lodówce, więc postanowiłem zrobić hamburgery z indyka! Zrobiłem je bunless częściowo dlatego, że chciałem wyciąć nadmiar węglowodanów, a częściowo dlatego, że nie chciałem wrócić do sklepu spożywczego i kupić trochę. Więc rzuciłem to razem i byłem naprawdę zadowolony z tego, jak się okazało! Miał wszystkie smaki, które lubię, i szczerze mówiąc, nawet nie przegapiłem bułki. Plus, czułem się całkiem dobrze z jedzeniem. Był też łatwy do wykonania, co było szczególnie wygodne pod koniec długiego dnia pakowania. W tej chwili dobrze jest wrócić do domu, w którym dorastałem, a tutejsza sceneria nie może być piękniejsza. Jabłka, grusze i śliwki na podwórku moich rodziców są w pełnym rozkwicie, z pięknymi małymi wiosennymi kwiatami wybijającymi się z ich szarawych gałęzi. Wkrótce będę musiał zrobić coś owocowego, aby uczcić piękno sezonu!Kliknij Tutaj, Aby Wydrukować Przepis
Składniki: 1 lb. Zmielony Turcja8 uncji koziego sera, pokrojonego w grube plastry 1/2 cala 1 Jajko1 cebula, pokrojone1 pomidor, Pokrojone1 Głowa
Sałata, liście oddzielone2 ząbki czosnku, Mielone2 łyżki Masła5 łyżki oliwy z Oliwek4 do 6 łyżek Ketchupu4 do 6 łyżeczek sosu tysiąca Wysp1 łyżeczka czosnku w Proszku1 / 2 łyżeczki Cumin1/2 łyżeczki Soli1 / 2 łyżeczki mielonego czarnego Pieprzu1 / 2 łyżeczki pieprzu Cayenne 1 / 4 łyżeczki Chipotle Pepper1 / 4 łyżeczki Paprika1 / 4 łyżeczki mielonego imbiru
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną cebulę, zmniejszyć ogień do średnio-niskie,i pozwolić cebuli gotować i karmelizować podczas tworzenia pasztecików, mieszając co pięć minut, i usuwając z ognia po 20-30 minut lub aż zmienią się na złoty kolor.
W dużej misce umieść mielonego indyka, jajko,masło, pozostałą oliwę z oliwek, mielony czosnek i wszystkie suszone przyprawy.
Wymieszaj je wszystkie rękami, aż zostaną równomiernie wymieszane. Następnie utwórz 4 do 6 pasztecików, o średnicy 5 cali i grubości jednego cala. Możesz je powiększyć lub zmniejszyć w zależności od preferencji rozmiaru burgera.Przechowywać w lodówce paszteciki, aż cebula są gotowe do gotowania.
Cebulę wyjąć z patelni łyżką szczelinową i umieścić w małej misce. Następnie gotować hamburgery w tej samej patelni, przewracając co kilka minut tak, że obie strony patty są gotowane, aż wewnętrzna temperatura pasztecików osiągnie co najmniej 165 Stopni Fahrenheita.
Umieścić patty na jednym końcu liścia sałaty.
Na wierzch indyka ułożyć kromkę koziego sera, następnie karmelizowaną cebulę, następnie łyżeczkę tysiąca wysp, następnie plasterek pomidora, a następnie łyżeczkę ketchupu. Chwyć drugi koniec sałaty i zawiń ją na górze burger tak, że spełnia drugi koniec liścia sałaty pod burger. Zabezpieczyć wykałaczką i podawać natychmiast.