Burgery z indyka z wędzoną goudą
Burgery z indyka z wędzoną goudą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bułki hamburgerowe, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery z indyka z wędzoną goudą, Wędzone Hamburgery Z Piwa Gouda, oraz Hamburgery z wędzonym Goudanem i boczkiem z sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Cebulę posmarować olejem i grillować, aż zwęglone i zmiękną, o 5 protokół.
Posmaruj wycięte boki bułek olejem i grilluj do tostów, około 30 sekund.
Uformuj mielonego indyka na cztery paszteciki o grubości 1 cala i posmaruj olejem. Doprawić solą i pieprzem i grillować na dużym ogniu, obracając raz, aż prawie gotowane przez, o 10 protokół. Top z Gouda, Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i hamburgery są gotowane przez, o 1 minutę dłużej.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć musztardy, chrzan i miód i rozprowadzić na dolnej połowie bułek. Top z hamburgerów i cebuli. Zamknij hamburgery i podawać od razu.