Burgery Z Indyka Z Grilla

Burgery Z Indyka Z Grilla
Burgery z indyka z grilla mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 304 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka musztardy, pomidorów, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Hamburgery Z Indyka, Grillowane Hamburgery Z Indyka, oraz Grillowane Burgery Z Indyka Z Sałatką Ogórkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę, 2 łyżki sosu barbecue, bułkę tartą i kolejne 5 składników (bułka tarta przez indyka) połączyć w średniej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1 1/2 cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3
Umieścić paszteciki na patelni; gotować 7 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść 1 liść sałaty, 1 plasterek pomidora i 1 patty na dolnej połowie każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Rozprowadzić każdy patty z 1 1/2 łyżeczki sosem barbecue. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn