Burgery Z Indyka Z Grilla
Burgery z indyka z grilla mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 304 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka musztardy, pomidorów, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Hamburgery Z Indyka, Grillowane Hamburgery Z Indyka, oraz Grillowane Burgery Z Indyka Z Sałatką Ogórkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, 2 łyżki sosu barbecue, bułkę tartą i kolejne 5 składników (bułka tarta przez indyka) połączyć w średniej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1 1/2 cala grubości patty.
Rozgrzać patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Umieścić paszteciki na patelni; gotować 7 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Umieść 1 liść sałaty, 1 plasterek pomidora i 1 patty na dolnej połowie każdej bułki.
Rozprowadzić każdy patty z 1 1/2 łyżeczki sosem barbecue. Przykryć górną połówką bułek.