Burgery z indyka z Brie, żurawiną i świeżym rozmarynem

Burgery z indyka z Brie, żurawiną i świeżym rozmarynem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mielonego indyka, wodę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery z wiśniami i Brie z rozmarynem i grillowaną cebulą, Burgery z indyka z Brie i prażonymi truskawkami, oraz Hamburgery z szałwią z indyka w / smażone jabłka i Brie.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Połącz biały chleb, czosnek i wrzącą wodę w misce do mieszania; zacieru widelcem do połączenia.
Dodać indyka, czerwoną cebulę, żurawinę, Brie, rozmaryn, ketchup, sól i pieprz; dokładnie wymieszać rękami. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików.
Gotuj pod rozgrzanym brojlerem, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 6 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).