Burgery Z Indyka Z Bazylią
Burgery z bazylią z indyka mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 42 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sos sojowy, mielony pieprz, mielony indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Burgery Z Indyka Z Bazylią, Feta Bazylia Hamburgery Z Indyka, oraz Feta Bazylia Hamburgery Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszać mielonego indyka, cebulę, substytut jaj, bazylia, chrzan, sos sojowy, pieprz, i czosnek w dużej misce; forma na 4 paszteciki.
Gotuj hamburgery z indyka na rozgrzanym grillu, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 6 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Podawać na bułkach z sałatą i pomidorem.