Burgery Z Indyka O Smaku Greckim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z indyka o Smaku greckim. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz koperek, mielony Indyk, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziękczynienie Smakowe Hamburgery Z Indyka, Greckie Burgery Z Indyka, oraz Greckie Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; lekko ubić trzepaczką.
Dodać cebulę i 6 kolejnych składników( przez indyka); dobrze wymieszać, aby połączyć. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 8 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Placki umieścić na dolnych połówkach bułek hamburgerowych. Paprykę podziel równomiernie między hamburgery; przykryj górną połówką bułek.
Uwaga: aby zamrozić dodatkowe porcje, owiń każdą niegotowaną patty pojedynczo najpierw w folię plastikową, a następnie w wytrzymałą folię aluminiową. Zamrażać do 2 miesięcy. Aby służyć, rozmrozić paszteciki całkowicie w lodówce, a następnie gotować i podawać zgodnie z zaleceniami.