Burgery z indyka kolendry z ketchupem Chipotle
Przepis Cilantro Indyk hamburgery z Chipotle Ketchup może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, chipotle chiles w sosie adobo, mielony indyk, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle, Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup, oraz Faszerowana Rolada z piersi indyka z Chipotle wiśniowym "Nie ketchupem".
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/3-cala grubości patty.
Podgrzej dużą patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać paszteciki z indyka i gotować 5 minut z każdej strony lub aż do zakończenia.
Wyjąć 1 chile i 1 łyżeczkę sosu adobo z puszki. Rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku. Zmielić chile.
Połącz chile, SOS adobo i ketchup.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; top każdy patty z 1 łyżka chipotle ketchup i 1 liść sałaty. Przykryć górną połówką bułek.