Burgery Z Indyka Gouda

Gourmet Gouda hamburgery z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bekon, ser gouda, jajko i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery z indyka z wędzoną goudą, Burgery z indyka z wędzoną goudą, oraz Gourmet Chipotle Burgers.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Jajko i cebulę ubić w misce do miksowania.
Dodać indyka, włoskie bułki tartej, płynny dym, sos Worcestershire, sól, i pieprz.
Wymieszać do równomiernego połączenia i uformować na 4 paszteciki. Naciśnij każdy patty do Panko okruchy i odstawić.
Gotować hamburgery z indyka na rozgrzanym grillu, aż nie będzie już różowy w środku, a soki biegną jasne, o 4 protokół na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C). Podczas gotowania hamburgery, umyć grzyby z oliwą z oliwek i gotować na grillu wraz z boczkiem kanadyjskim. Tuż przed hamburgery z indyka są zrobione, góry z grillowanych Kanadyjskich plastrów boczku i sera Gouda. Gotować, aż ser się roztopi.
Bułki hamburgerowe posmarować musztardą i majonezem.
Umieść burgera z indyka na każdej dolnej bułce i top z plastrami grzybów portobello. Kanapkę z pozostałymi połówkami bułki i podawać.