Burgery Z Indyka
Burgery z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pesto, żółtko jaja, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Chicken bagel burgers, Burgery Nadziewane mozzarellą na Obwarzanku, oraz Obwarzanek Z Indyka Żurawinowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i grillować pokrojoną stronę obwarzanków, aż będą złociste i lekko chrupiące. Odstawić.Wymieszać razem kozi ser (lub ser śmietankowy) i pesto, aż będzie gładka.
Dodaj więcej pesto, jeśli chcesz!
Połączyć indyka, sól, pieprz, sos Worcestershire, ostry sos, i żółtko jaja (jeśli jest używany) w dużej misce. Wymieszać lub ugniatać razem rękami, a następnie uformować w paszteciki.
Rozgrzać olej rzepakowy i 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki po obu stronach, aż całkowicie zrobione, bez śladu różu w środku, co najmniej 4-5 minut na side.To podawać, rozłożyć dobrą ilość pesto spread na każdej połowie obwarzanka.
Umieść hamburgery na dolnej połowie, a następnie top z plasterkami pomidora i liśćmi bazylii.
Ułóż plasterki awokado na górnej połowie, używając spreadu, aby pozostały na miejscu.
Posypać trochę soli i pieprzu na awokado, a następnie umieścić górną połowę na dolnej połowie, usmażyć ją razem...i kopać!