Burgery Z Grzybami
Przepis hamburgery z grzybami jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Grzybami, Burgery Z Grzybami, oraz Pieczarkowe Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą paprykę pokroić w 8 pasków; cebulę pokroić w 8 plastrów.
Połącz ocet i kolejne 5 składników w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj paprykę i cebulę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut.
Dodaj czapki grzybowe; przykryć lub uszczelnić i schłodzić, obracając od czasu do czasu, 30 więcej minut.
Wyjąć warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę; odstawić czapki grzybowe na bok.
Pozostałe warzywa grillowane, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 minut lub do częściowego zwęglenia.
Ułożyć 4 grzybki do góry dnem, a następnie równomiernie polać grillowanymi warzywami i plasterkami sera; Pozostałe grzybki ułożyć, prawą stroną do góry, nad serem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
aż ser się roztopi, obracając raz.
Podawać z zastrzeżoną marynatą.