Burgery z czerwonej soczewicy z Aioli

Burgery z czerwonej soczewicy z Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj hamburgery z czerwonej soczewicy z Aioli spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sok z cytryny, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Hamburgery Avocado Aioli (posiłek 10$), oraz Burgery wołowe z pieczarkami i Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 3 składniki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
2
Aby przygotować hamburgery, połączyć wodę, soczewicę i 1/4 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić; odstawić.
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę, marchew, i 3 ząbki czosnku; smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać 1/2 łyżeczki soli, pieczarki, majeranek i pieprz; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
MajeranekMajeranek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Umieścić mieszaninę cebuli w dużej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj soczewicę, bułkę tartą, 1 łyżkę soku z cytryny i białka. Przykryć i schłodzić 30 minut (aby ujędrnić mieszaninę).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
SoczewicaSoczewica
10
Podziel mieszaninę soczewicy na 6 równych porcji, kształtując każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
11
Rozgrzać olej roślinny w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać paszteciki z soczewicy i gotować przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
13
Dolną połowę każdej bułki hamburgerowej wyłożyć liściem rukoli lub sałaty, a drugą połowę bułki ułożyć Hamburgerem, 2 łyżeczkami aioli, 1 plastrem pomidora, 1 plastrem cebuli i górną połową bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
AioliAioli
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn