Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj hamburgery z czerwonej soczewicy z Aioli spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sok z cytryny, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Hamburgery Avocado Aioli (posiłek 10$), oraz Burgery wołowe z pieczarkami i Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 3 składniki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
2
Aby przygotować hamburgery, połączyć wodę, soczewicę i 1/4 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić; odstawić.
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę, marchew, i 3 ząbki czosnku; smażyć przez 3 protokół.