Burgery z bekonem maślanym
Amerykańskich przepisów nigdy za wiele, więc wypróbuj Butter Bacon Burgers. Z tego przepisu składa się 5 porcji zawierających 720 kalorii, 46 g białka i 48 g tłuszczu każda. Za 3,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułek hamburgerowych, sałaty, majonezu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis zachwycił 93 osoby. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Burgery z bekonem maślanym, Burgery z bekonem z masłem orzechowym i Burgery nadziewane bekonem i serem (Jucy Lucy Burgers).
Instrukcje
Nasmaruj ruszt grillowy, posmarowując go olejem. Rozgrzej grill do średniego poziomu.
W dużej misce wymieszaj wołowinę, sól, czarny pieprz i masło. Z wołowiny uformuj 5 kotletów o grubości około 1 cala.
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Połóż burgery na grillu, przykryj i smaż, obracając raz, aż burgery osiągną taki stopień wysmażenia, jaki lubisz (około 7 do 9 minut w przypadku średnio wysmażonych). Tuż przed upieczeniem burgerów połóż bułki w kierunku tylnej części grilla, aby je podgrzać.
Ułóż burgery w bułkach i połóż na nich bekon, trochę sałaty, cebulę, pomidor, ketchup i majonez.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to moje ulubione dania Burger. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. The Canoe Ridge Expedition Merlot z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Canoe Ridge Wyprawa Merlot]()
Canoe Ridge Wyprawa Merlot
Wspaniałe aromaty ciemnych jagód mieszają się z aromatami porzeczkowej wiśni i nutą kandyzowanego fiołka na długim, jedwabistym finiszu.