Burgery wołowe z pieczarkami i Aioli

Przepis hamburgery wołowe z pieczarkami i Aioli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 705 kalorii, 27g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz oliwę z oliwek, kwadraty foccacia, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery z Podsmażonymi grzybami, rukolą i Dijon Aioli, Grillowane burgery wołowe faszerowane Provolone i pieczarkami, oraz Burgery wołowe Nadziewane gorgonzolą z Podsmażonymi grzybami i karmelizowaną marmoladą z czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz mielony uchwyt, sól i pieprz w średniej misce. Kształt mieszaniny na 4 (1/2-cal grubości) paszteciki.
Lekko skropić obie strony grzybów olejem.
Wymieszaj majonez, sok z cytryny i czosnek w małej misce, aby wymieszać. (Paszteciki, grzyby i majonez czosnkowy można przygotować do tego punktu 1 dzień wcześniej. Przykryć je oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Grill hamburgery aż gotowane do pożądanej doneness, o 4 minut na stronie średnio rzadkie. Grillować grzyby, aż tylko miękkie, o 5 minut na stronie. Grillować kwadraty focaccia wyciąć bok w dół, aż lekko tosty, o 2 protokół.
Majonez czosnkowy rozłożyć na dnie rolki.
Grzyby pokroić w paski i ułożyć paski grzybów na majonezie.
Umieść hamburgery na grzybach.
Rozłóż majonez czosnkowy na pokrojonej stronie wierzchołków i ułóż na każdym garść rukoli. Przykryć burger z blatów i służyć.