Burgery wołowe z karmelizowaną cebulą
Burgery wołowe z karmelizowaną cebulą wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 360 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,65 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pomidorów, bardzo chuda mielona wołowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą, Burgery z indyka z karmelizowaną czerwoną cebulą, oraz Burgery z indyka z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cebulę i cukier w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na małym ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż cebula jest karmelowy kolor. Wymieszać w 1/4 szklanki wody, octu i 1/4 łyżeczki soli. Odstawić mieszaninę na bok i ogrzać.
Połącz mieloną wołowinę, pastę pomidorową, natkę pietruszki, pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; uformuj na 4 paszteciki.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony lub aż nie będzie już różowy.
Podawać na bułkach z karmelizowaną cebulą i plastrami pomidora.