Burgery Wołowe Z Bazylią
Burgery wołowe z bazylią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Jeśli masz suszone na słońcu pesto pomidorowe, zieloną cebulę, mielone okrągłe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, Burgery Z Indyka Z Bazylią, oraz Burgery Czosnkowo-Bazyliowe.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, 1/4 szklanki plus 2 łyżki suszonego Pesto pomidorowego
Spread, bazylia, i dalej 3 składniki; kształt mieszaniny na 4 paszteciki.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paszteciki, i gotować 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Umieść liść sałaty, 3 plastry pomidora i plasterek cebuli na dolnej połowie każdej rolki; wierzch z pasztecikami.
Posmaruj Pozostałe suszone na słońcu Pesto pomidorowe
Rozprowadzić równomiernie na pasztecikach. Top z pozostałych połówek rolki.