Burgery wołowe i Chorizo z pieczonym majonezem Chile

Burgery wołowe i Chorizo z pieczonym majonezem Chile
Przepis wołowina i chorizo hamburgery z pieczonym majonezem Chile może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 45g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery z kurczaka - chorizo z majonezem z awokado, Złote Ziemniaki Pieczone Z Majonezem Chile, oraz Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, wymieszać majonez, czosnek, sok z limonki i kolendry. Przykryć; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usunąć łodygi, nasiona i membrany z chile; pokroić chile wzdłuż na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
3
Połóż skórkę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu około 10 minut lub aż skóra jest zaczerniona i pęcherze. Natychmiast umieść chile w misce. Przykryć szczelnie folią; ostudzić 5 minut. Odklej zaczerniałą skórę; spłucz wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużej misce, wymieszać wołowinę, chorizo, sól i pieprz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°. podczas ostatnich 2 minut gotowania, top każdy patty z serem i umieścić bułki, ścięte boki w dół, na grillu. Gotować, aż ser się roztopi i bułki są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Zdjąć hamburgery i bułki z grilla; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Drobno posiekać palone chile; wymieszać z mieszaniną majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Papryka ChiliPapryka Chili
8
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki na ściętych bokach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
RolkaRolka
9
Hamburgery ułożyć na dolnych połówkach bułek; na wierzchu polać pomidorem. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn