Burgery wołowe i Chorizo z pieczonym majonezem Chile
Przepis wołowina i chorizo hamburgery z pieczonym majonezem Chile może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 45g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery z kurczaka - chorizo z majonezem z awokado, Złote Ziemniaki Pieczone Z Majonezem Chile, oraz Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, wymieszać majonez, czosnek, sok z limonki i kolendry. Przykryć; przechowywać w lodówce.
Usunąć łodygi, nasiona i membrany z chile; pokroić chile wzdłuż na ćwiartki.
Połóż skórkę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu około 10 minut lub aż skóra jest zaczerniona i pęcherze. Natychmiast umieść chile w misce. Przykryć szczelnie folią; ostudzić 5 minut. Odklej zaczerniałą skórę; spłucz wodą. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, chorizo, sól i pieprz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°. podczas ostatnich 2 minut gotowania, top każdy patty z serem i umieścić bułki, ścięte boki w dół, na grillu. Gotować, aż ser się roztopi i bułki są tosty.
Zdjąć hamburgery i bułki z grilla; przykryć, aby się ogrzać.
Drobno posiekać palone chile; wymieszać z mieszaniną majonezu.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki na ściętych bokach bułek.
Hamburgery ułożyć na dolnych połówkach bułek; na wierzchu polać pomidorem. Przykryć górną połówką bułek.