Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago

Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago
Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 51g białka, oraz 83g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka kiełbas andouille, szalotki, bułki hamburgerowe z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą, Krewetki i kiełbasa Andouille z kaszą Asiago, oraz Hamburgery Z Indyka Asiago.

Instrukcje

1
Pomidory suszone na słońcu drobno posiekać w procesorze. Zmiksować z majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
2
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Kiełbaski andouille drobno posiekać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
4
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodać wołowinę, szalotkę, sól, pieprz i pokruszone nasiona kopru włoskiego. Wymieszać widelcem aż do wymieszania. Formuj mieszaninę na sześć pasztetów o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
6
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Bułki hamburgerowe z grilla na złoty kolor, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przenieś na talerz.
8
Plastry cebuli posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Posypać solą i pieprzem. Grilluj na złoty kolor, około 7 minut na stronę. Grilluj hamburgery do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Posypać serem na szczycie hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Pokrojone boki bułek hamburgerowych posmarować suszonym na słońcu majonezem pomidorowym. Górne dolne połówki bułek z hamburgerami, następnie czerwona papryka. Top z plasterkami cebuli. Przykryć górną połówką bułek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MajonezMajonez
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
12
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
KiełbasaKiełbasa
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn