Burgery Wieprzowe Faszerowane

Burgery Wieprzowe Faszerowane
Przepis Nadziewane hamburgery wieprzowe może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. To danie główne ma 531 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Wieprzowe Faszerowane Manchego, Pieczarkowe Nadziewane Grillowane Burgery Wieprzowe, oraz Burgery wieprzowe-Pekan-Crusted i morela cebula Chipotle Nadziewane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, podsmażyć grzyby, cebula i czosnek w proszku na maśle, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej misce, połączyć sos Worcestershire, musztarda, sól i pieprz. Pokruszyć wieprzowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Kształt na osiem pasztecików. Mieszanka grzybów łyżka do środka cztery paszteciki w ciągu 1/2-in. krawędzi. Top z pozostałych pasztecików; szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Grill, odkryte, na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub aż termometr, włożony do mięsa, czyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać na bułkach z sałatą, cebulą, pomidorem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn