Burgery wegetariańskie
Wegetariańskie burgery mogą być właśnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału, wegetariański laktoovo i wegański ma 318 kalorii , 11 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, mąki, pestek słonecznika i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 70% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Wegetariańskie burgery , Wegetariańskie muszle faszerowane iKurczak i wegetariańskie tamales z sosem Red Mole .
Instrukcje
Ziarna słonecznika włóż do robota kuchennego, przykryj i miksuj, aż będą zmielone.
Umieść fasolę w robocie kuchennym; przykryj i miksuj, aż będzie zmielona. W dużej misce połącz ziarna słonecznika, fasolę, marchewki, cebulę, mąkę i olej. Uformuj 1/2 szklanki w kotleciki.
Na patelni pokrytej sprayem do smażenia i o nieprzywierającej powierzchni smaż kotlety na średnim ogniu przez 3 minuty z każdej strony, aż lekko się zrumienią i staną chrupiące.
Jeśli chcesz, podawaj w bułkach z sałatą i pomidorami.