Burgery Wegetariańskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać wegetariańskie hamburgery spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 196 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 349 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Burgery Wegetariańskie, Burgery Wegetariańskie, oraz Best of Everything Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na małym ogniu, i gotować cebulę i czosnek przez około 5 protokół, do miękkości.
Wymieszać w marchew, squash, i cukinia. Nadal gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z owsem, serem i jajkiem. Wymieszać w sosie sojowym, przenieść mieszaninę do miski i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Mąkę ułożyć na dużym talerzu. Uformuj mieszankę warzywną na osiem 3 calowych okrągłych pasztecików. Upuść każdy patty do mąki, lekko powlekając obie strony.
Olej ruszt grillowy, i grill paszteciki 5 minut z każdej strony, lub do ogrzania przez i ładnie rumiane.