Burgery w stylu greckim z fetą Aioli
Przepis w stylu greckim hamburgery z Fetan Aioli może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, oregano, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Greckie suwaki z Fetanem Aioli, Greckie Feta Burgery, oraz Greckie hamburgery z kurczakiem z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; puls 1 minutę lub do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować hamburgery, umieść plasterki cebuli na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania i gotuj 2 minuty z każdej strony. Odstawić.
Połącz wołowinę i następne 9 składników (wołowina przez pokruszony czosnek) w dużej misce. Podzielić mieszaninę wołowiny na 5 równych porcji, kształtując każdą porcję w 1/2-calowy grubości patty.
Umieść paszteciki na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj przez 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy hamburgery zostaną wykonane.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżki aioli na górnej połowie każdej bułki.
Ułożyć paszteciki na dolnych połówkach bułek, a na wierzchu 1 plaster cebuli i górną połowę bułki.