Burgery Portobello z pieczoną pastą pieprzową i wędzoną mozzarellą
Przepis Portobello hamburgery z pieczoną pastą pieprzową i wędzoną mozzarellą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 42 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czapki z grzybami portobello, oliwę z oliwek, chrupiące rolki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brokuły, Wędzony Mozzarellan I Pieczona Frittata Z Czerwonej Papryki, Portobello faszerowane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą, oraz Balsamiczne Burgery Portobello Z Papryką I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki na dnie dużej torby do przechowywania żywności.
2
Dodaj czapki grzybowe, uszczelnij torebkę i wstrząśnij torebką, aby pokryć czapki, a następnie pozostaw grzyby marynowane przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
3
Grilluj grzyby na wewnętrznym grillu elektrycznym, zaczynając od czapek w dół, obracając się w czapki w górę, 6 minut z każdej strony. Smażyć na dużej patelni nonstick przez ten sam czas. Przyprawić kapturki, podczas gdy gotują z każdej strony przyprawą grillową lub odrobiną soli i pieprzu. Topić wędzony ser na czapkach grzybowych w ostatniej chwili czasu grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser Wędzony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Aby pasta z czerwonej papryki, połącz pieczoną czerwoną paprykę, olej, pietruszkę, czosnek, sól i pieprz w robocie kuchennym i zmiel pulse w gęstym sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Gochujang
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Do podania na dnie bułki ułożyć grillowane grzybki z topionym serem. Top ze szpinakiem i cebulą.