Burgery Portobello z Pesto, Provolone i pieczoną papryką
Need a danie główne Wegetariańskie? Portobello hamburgery z Pesto, Provolone, i pieczona papryka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. 380 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, pieczoną paprykę ze słoika, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto Portobello pieczarki, czyli kurczak, hamburgery z marynowanymi pieczonymi pomidorami, Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką), oraz burgery pesto portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pesto i majonez wymieszać w małej misce toblend. Doprawić solą i pieprzem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).Bułki grillowe, pokroić z boku w dół, aż do lekkiego upieczenia.
Rozłóż grillowane roladki z majonezem pesto.
Pieczarki obustronnie posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Grill, okrągły, 4 minuty. Odwróć grzyby.Przykryć i grillować, aż grzyby będą miękkie, o 4 protokół.
Umieścić 1 grzyb oneach dno rolki. Wierzch każdy z wystarczającą ilością kawałków czerwonej papryki do pokrycia, następnie z rukolą i serem. Naciśnij rolki nad i służyć.