Burgery Nadziewane Boczkiem
Przepis bekon Nadziewane hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sałatę liściastą, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery Z Boczkiem Faszerowane, oraz Burgery nadziewane boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usunąć boczek i wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli.
Podsmaż cebulę w kapiących do miękkości. Boczek pokruszyć; dodać z grzybami na patelnię i odstawić.
W międzyczasie połączyć wołowinę, wieprzowinę, ser, pieprz, czosnek w proszku i sos stek w dużej misce. Kształt na 16 pasztecików. Podzielić mieszaninę boczku i umieścić na osiem pasztecików.
Umieść pozostałe paszteciki na górze i mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Grilluj na średnim ogniu, aż do dobrego przygotowania (kiełbasa wieprzowa w hamburgerach wymaga dokładnego gotowania).
Podawać na bułkach, w razie potrzeby z sałatą.