Burgery Nadziewane Boczkiem

Burgery Nadziewane Boczkiem
Przepis bekon Nadziewane hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sałatę liściastą, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery Z Boczkiem Faszerowane, oraz Burgery nadziewane boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usunąć boczek i wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Podsmaż cebulę w kapiących do miękkości. Boczek pokruszyć; dodać z grzybami na patelnię i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W międzyczasie połączyć wołowinę, wieprzowinę, ser, pieprz, czosnek w proszku i sos stek w dużej misce. Kształt na 16 pasztecików. Podzielić mieszaninę boczku i umieścić na osiem pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Sos Do StekówSos Do Steków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieść pozostałe paszteciki na górze i mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić.
6
Grilluj na średnim ogniu, aż do dobrego przygotowania (kiełbasa wieprzowa w hamburgerach wymaga dokładnego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać na bułkach, w razie potrzeby z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn