Burgery jagnięce Zakary Pelaccio
Przepis Zakary Pelaccio ' s lamb Burgers może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1271 kalorii. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka soli morskiej i pieprzu, masło, cytryna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Frytki wieprzowe Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde, oraz Zakary Pelaccio ' s Curry Leaf Fried Chicken.
Instrukcje
Uruchom ogień z drewna drzew liściastych (lub, dobrze, użyj grilla gazowego).
Niech będzie ładnie i gorąco.
Przyprawić zmieloną jagnięcinę solą i pieprzem, używając rąk do lekkiego pracy w przyprawach. Nie przesadzaj. Podziel mięso na cztery kulki i uformuj każdą kulkę w patty o grubości około 1 cala. Doprawić je ponownie z obu stron solą i pieprzem. Jeśli masz zamiar grillować w ciągu 30 minut, zostaw paszteciki. Jeśli nie, przykryj je i przechowuj w lodówce, a następnie pozwól im osiągnąć temperaturę pokojową przed grillowaniem.
Przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu w garnku, który pomieści podwójny kocioł lub metalową miskę do mieszania.
Włóż żółtka do podwójnego kotła lub metalowej miski do mieszania, ubijaj je, aby włączyć trochę powietrza, aż przejdą z bogatej, głębokiej żółci do jasnożółtej i zwiększą objętość.
Dodać musztardę i łyżeczkę zimnej wody i nadal ubijać.
Umieść podwójny kocioł lub miskę na gotującej się wodzie i zacznij dodawać masło, jeden kawałek na raz, ubijając, aby całkowicie włączyć przed dodaniem następnego. Po dodaniu całego masła, Zakończ SOS wyciskając lub trzy z cytryny i stopniowo dodawaj sól i pieprz, aż będzie smakował naprawdę dobrze. Powinien być bogaty, słony i lekko kwaśny. Jeśli tak, gratulacje, właśnie zrobiłeś Hollandaise. Przykryj folią i umieść podwójny kocioł lub miskę do mieszania w dużej misce z ciepłą wodą, aż będziesz gotowy do użycia.
Grill hamburgery, przewracając raz, aż średnio rzadkie, o 8 minut w sumie. Jeśli płomień rozbłyska wysoko wokół hamburgery podczas grillowania, przenieść je trochę. Nie chcesz, żeby zbyt szybko nabrały koloru.
Wrzucić szalotki w oleju i doprawić solą i pieprzem. Grilluj je, aż będą lekko zwęglone i miękkie, około 2 minut na boku. Kiedy są ładnie zwęglone i wyciągnąłeś je z grilla, posiekaj je na duże kawałki i posyp je ulubionym octem i odrobiną soli.
Upiecz angielskie babeczki na grillu. Bułka, burger, scallion. Duża miska o 'Mr. Holland' s daze (SOS jajeczny) na boku do zanurzenia. Podniecaj się, spoliczkuj czyjeś bułki-każdego, bez względu na to. Teraz jesteś gotowy do jedzenia.