Burgery i warzywa
Burgery i warzywa to bez glutenu i bez nabiału przepis z 8 porcjami. Na 64 centy za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, sos do steków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy obejmują Grillowane burgery Cheddar i opakowania z warzywami, Hamburgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery tatarskie – są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze siedem składników. Crumble wołowiny na mieszankę; dobrze wymieszać. Kształt w osiem pasztecików. W dużej patelni nonstick, przynieść wodę na wolnym ogniu. Używając szpatułki, dolej paszteciki do gotującej się wody; przykryj i gotuj przez 8 minut. Przewrócić paszteciki; top z sosem stekowym. Przykryj i gotuj 3-4 minuty dłużej lub aż mięso nie będzie już różowe.
Usuń paszteciki i trzymaj się ciepło.
Dodać cebulę i zielony pieprz na patelni; przykryć i gotować na średnim ogniu do miękkości. Używając łyżeczki, łyżka warzyw na pasztecikach; udekoruj pomidorem, sałatą i pietruszką.