Burgery Guacamole
Burgery Guacamole mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Za 2,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka, 53 g tłuszczu i łącznie 784 kalorie. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, guacamole, bułki kanapkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to meksykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Pollock Guacamole Burgers, Southwest Burgers with Guacamole i Guacamole Taco Burgers.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjmij na ręczniki papierowe do odsączenia. Tymczasem w małej misce połącz cebulę i zielone chilli; odłożyć na bok. Z wołowiny uformuj osiem kotletów. Górna połowa pasztecików z mieszanką cebulową. Przykryj pozostałymi kotletami i mocno dociśnij krawędzie, aby je złączyć.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5–7 minut z każdej strony lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160° i sok będzie klarowny. Każdą z porcji posypujemy boczkiem i serem. Grilluj 1 minutę dłużej lub do momentu rozpuszczenia sera.
Podawać w bułkach z guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Guacamole bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley. Oceniającym podoba się, z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 110 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir]()
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Aromaty czerwonej wiśni, konfitury truskawkowej i wyblakłych płatków róż zdają się śpiewać w najwyższych rejestrach tej kuszącej oferty. Nuty korzenia buraka, suszonych ziół i przypraw drzewnych oferują nuty basowe, które uzupełniają ten wspaniały apartament orkiestrowy. Z powietrzem aromaty intensyfikują się z nutami wiśni Morello. W smaku bardzo gęste na wejściu z silną smugą mineralności aż do finiszu. Garbniki są wyjątkowo drobnoziarniste i przypominają herbatę cejlońską. Pinot Noir z Russian River Valley 2015 to klasyk, który podkreśla elegancję i moc naprawdę wspaniałego regionu upraw. Pinot Noir do tej mieszanki pochodził głównie z naszych winnic Drake Estate i Williams Selyem Estate Vineyard.