Burgery fasolowe z majonezem Adobo
Hamburgery fasolowe z majonezem Adobo to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól, oregano, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez, Pikantne Burgery z czarnej fasoli z Chipotle majonez Skinnytaste, oraz Hamburgery BLT z boczkiem majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 4 składniki w gorącej oliwie z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Rozgnieść czarną fasolę i fasolę pinto w dużej misce; wymieszać mieszankę cebuli, salsa, a następnie 4 składniki. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Uformuj mieszankę na 8 pasztecików.
Umieścić na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Pokryć paszteciki równomiernie sprayem do gotowania. Chill 30 minutes.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż rumiane i dokładnie ogrzane.
Rozprowadzić majonez Adobo na dolnych połówkach bułek. Na wierzchu sałata, pomidor, paszteciki, salsa i górne połówki bułek.