Burgery dyniowe
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić dyniowe burgery w domu. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 164 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 94 centy za porcję. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut . Udaj się do sklepu i kup cebulę, 8 bułek do hamburgerów, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 52% . Podobne przepisy obejmują Amazing Chicken Burgers , Apple Cheddar Turkey Burgers With Chipotle Yogurt Sauce i Asian Salmon Burgers With Tangy Ginger Lime Sauce .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Dodaj sos chili, zupę, dynię, sól, przyprawę do ciasta dyniowego i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do zgęstnienia.