Burgery czosnkowo-musztardowe
Czosnek i musztarda hamburgery może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.65 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka bułek kanapkowych, pieczona papryka, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Musztardowe Burgery Z Indyka, oraz Burgery wieprzowe z jabłkiem i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszaj wołowinę, musztardę i czosnek. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 13 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Dodać bułki, pokroić boki w dół, do grillowania przez ostatnie 4 minuty grillowania lub do tosty. Najlepsze hamburgery z serem.
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą i czerwoną papryką.