Burgery czosnkowo-cebulowe
Przepis czosnek i cebula hamburgery jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 476 kalorii, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Jeśli masz sos worcestershire, mielona wołowina, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 122 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Burgery czosnkowo-cebulowe, Czosnkowo-Cebulowe Burgery Z Indyka, oraz Burgery Cebulowe.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wołowinę, sos Worcestershire, czosnek, cebula, sól, pieprz i włoskie przyprawy. Przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Forma hamburgery na 1/2 cala grube paszteciki. Lekko ruszt olejowy.
Umieść hamburgery na grillu. Gotować przez około 6 minut, obracając raz.