Burgery Bayou z pikantną remoulade dla dwojga

Burgery Bayou z pikantną remoulade dla dwojga
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Bayou Burgers with Spicy Remoulade for Two. Jedna porcja zawiera 825 kalorii , 56 g białka i 47 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 4,21 USD za porcję. Jest idealny na Walentynki . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką przyprawę kreolską, mielonego indyka, bułki kaiser i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 63% , to danie jest całkiem dobre. Wypróbuj Spicy Two-Bean Tamale Pie , Just Julie's BBQ Spicy Black Bean Burgers i Chess Pie Two Ways , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oliwie, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj kiełbasę andouille i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
3
Przenieś do dużej miski. Wymieszaj z przyprawą kreolską, 1/4 łyżeczki czosnku w proszku, solą i pieprzem. Pokrusz indyka i kiełbasę z indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj. Uformuj dwa kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż burgery przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 165°, a soki będą klarowne. Na wierzch połóż ser; przykryj i smaż przez 1-2 minuty lub do momentu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Aby przygotować remuladę, w małej misce wymieszaj śmietanę Miracle Whip, sok z cytryny, sos paprykowy, relish i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Połówki WinogronZielone Połówki Winogron
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Posmaruj bułki masłem i posyp resztą czosnku w proszku. Piecz 4 cale od ognia przez 2-3 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Podawaj burgery w bułkach z sosem remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn