Burgery Bayou z pikantną remoulade dla dwojga
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Bayou Burgers with Spicy Remoulade for Two. Jedna porcja zawiera 825 kalorii , 56 g białka i 47 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 4,21 USD za porcję. Jest idealny na Walentynki . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką przyprawę kreolską, mielonego indyka, bułki kaiser i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 63% , to danie jest całkiem dobre. Wypróbuj Spicy Two-Bean Tamale Pie , Just Julie's BBQ Spicy Black Bean Burgers i Chess Pie Two Ways , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oliwie, aż zmięknie.
Dodaj kiełbasę andouille i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Przenieś do dużej miski. Wymieszaj z przyprawą kreolską, 1/4 łyżeczki czosnku w proszku, solą i pieprzem. Pokrusz indyka i kiełbasę z indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj. Uformuj dwa kotlety.
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż burgery przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 165°, a soki będą klarowne. Na wierzch połóż ser; przykryj i smaż przez 1-2 minuty lub do momentu, aż ser się rozpuści.
Aby przygotować remuladę, w małej misce wymieszaj śmietanę Miracle Whip, sok z cytryny, sos paprykowy, relish i kapary.
Posmaruj bułki masłem i posyp resztą czosnku w proszku. Piecz 4 cale od ognia przez 2-3 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
Podawaj burgery w bułkach z sosem remoulade.